Ice Age Village

Ice Age Village 3.3.0

Bouw een stad voor je Ice Age helden

VOOR

  • Leuke graphics
  • Grappige minigames
  • Veel variatie

TEGEN

  • Installatie duurt lang

Uitmuntend
8

Ice Age Village (of Ice Age Dorp) is een gratis game waarin de helden van de populaire animatiefilmserie centraal staan. Er zijn de laatste tijd veel lawines en Sid, een klungelige luiaard, nodigt iedereen uit om bij hem en Manfred de mammoet te 'logeren'.

Qua gameplay lijkt Ice Age Village heel erg op Smurfs' Village: je begint met vrijwel niks en moet een heel dorp opbouwen. Elk gebouw levert geld op, wat je nodig hebt om nieuwe stukken van het dorp aan te leggen. Behalve munten ontvang je ook blauwe sterren; heb je daar genoeg van verzameld dan ga je naar een volgend level waar je nieuwe gebouwen en gereedschappen tot je beschikking krijgt. Tevens koop je in Ice Age Village bepaalde speciale objecten met eikels. Deze verkrijg je alleen door ze voor echt geld aan te schaffen.

De graphics in Ice Age Village zijn ronduit prachtig. Alles ziet er strak en kleurrijk uit. Verder zijn er tal van minigames in dit spel. Zo speel je een variant van Fruit Ninja (waarbij je piranha's in tweeën hakt) en is er zelfs een bioscoop in je dorp waar je leuke animatiefilms bekijkt.

Ice Age Village is een vermakelijke game met prachtige graphics. Dankzij de leuke grappen en vele extra's vermaak je je vast een lange tijd met het opbouwen van je eigen dorp.

Meeste downloads Strategiespellen voor iphone

Meer
Ice Age Village

Download

Ice Age Village 3.3.0

Beoordelingen about Ice Age Village